Hals & decolleté verraden je ware leeftijd

Geüpdated op 08 augustus 2019

Ik vertel het regelmatig aan mijn patiënten: de ware leeftijd van een vrouw is vaak af te lezen aan haar handen en haar hals. Zo is de huid rond je boezem fragiel en extra vatbaar voor veroudering. Reden te meer dus om ook die delen van je lichaam goed te verzorgen.

Last van ontsierende vlekjes en roodheden?

Mate van zonblootstelling en leeftijd zijn doorslaggevende factoren waardoor je hals & decolleté aan stevigheid verliest. Niet onbelangrijk, je lichaam maakt op deze plaats automatisch ook minder talg aan omdat deze zone over heel wat minder talg-en zweetklieren beschikt dan in vergelijking met je gelaat. 

Mix van werkstoffen om kleurverschillen aan te pakken.

Heb je last van ongewenste kleurverschillen dan kan je daar gelukkig wel iets aan doen. Roodheid en oppervlakkig pigment kan tijdens de zomer aangepakt worden door te kiezen voor werkstoffen zoals Vitamine A, Gefermenteerde enzymen, Salicylzuur, Vitamine C, vitamine F en mineralen die diep kunnen doordringen in de pigmentcellen.

Deze mix van werkstoffen zitten alsook in onze organische Pumpkin Peel. De ideale huidstimulatie om droogte, vlekjes en roodheid te verminderen en ook de huid zelf extra te hydrateren. Na 1 behandeling zie je dan ook meteen zichtbaar resultaat!

Welke resultaten mag ik verwachten?
  • Vermindering van ongewenste kleurverschillen
  • Pigmentproductie is onder controle
  • Opmerkelijk egalere huidteint

 

Image

Farah Bourakadi

Directeur - Huidtherapeute Gent

Al jaren verdiep ik me in huidverzorging. Jarenlang ging ik langs bij artsen, dermatologen en plastisch chirurgen om hen te informeren over de correcte toepassing van huidverbeteringstechnieken zoals laserbehandelingen of het correct aanbrengen van peelings en fillers. Ik werk mee in een gereputeerd medisch kabinet dat voortdurend nieuwe tests uitvoert en op zoek gaat naar nog betere toepassingen. Ik mag met gepaste trots zeggen dat ik nu aan het hoofd sta van mijn eigen multidisciplinaire privékliniek.

Lees meer