Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is het aanbrengen van een cosmetische tatoeage waarbij men kleurpigmenten in de huid (i.e. de lederhuid) laat glijden. Deze uiterst precieze manier van werken, resulteert in een natuurlijke expressie op uw gelaat en accentueert of corrigeert bepaalde gezichtsdelen. De kleurintensiteit wordt volledig aangepast naargelang de behoeftes van de patiënt.
Toepasbaar voor iedereen die er stralend en natuurlijk wenst uit te zien.
Afspraak maken
Specialist op topniveau!
Onze specialiste voert al meer dan 20 jaar permanente make-up uit. Zij werkt met de meest recente technieken en het nieuwste apparaat – nouveau contour intelligent high definition – dat supersnel over de huid trilt. Een huidvriendelijke pigmentatievloeistof wordt op deze manier op een pijnloze en natuurlijke manier in de huid gezet. Een professionele aanpak en begeleiding zijn voor haar prioritair. Permanente make-up wordt het meest toegepast op ogen, wenkbrauwen en lippen, maar kan eveneens gedaan worden voor een correctie van een litteken. Deze blijft 3 tot 5 jaar zitten en soms nog langer.

Behandeling

De specialiste bespreekt vooraf uitvoering het gewenste resultaat. Met een potlood wordt eerst de vorm van bv. lippen en wenkbrauwen getekend totdat het gewenste resultaat is bekomen. Vooraleer de behandeling aan te vangen wordt eerst een verdovende zalf aangebracht die enkele minuten dient in te werken. Op die manier kan de behandeling pijnloos verlopen. Tijdens de behandeling bekijkt de specialiste regelmatig samen met u de permanente make-up na. Er wordt steeds gebruik gemaakt van permanente kleuren, die antiallergisch zijn en niet verkleuren. Indien je er overgevoelig bent voor kleuren kan er steeds vooraf een test gedaan worden door een klein puntje te zetten achter het oor.
Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer