Wat is miraDRY?

MiraDRY is een revolutionaire niet-chirurgische behandeling die okselzweet, geur en haar permanent vermindert - in slechts één uur. Er zijn wereldwijd al meer dan 100.000 miraDRY-behandelingen uitgevoerd.

MiraDRY maakt gebruik van thermische energie, haarklieren worden veilig geëlimineerd.

Afspraak maken

Hoe verloopt een behandeling?

Hoewel uw lichaam zweetklieren nodig heeft om zichzelf te koelen, bevat uw lichaam 2-4 miljoen zweetklieren - slechts ongeveer 2% is te vinden in uw oksels. Het elimineren van deze 2% zweetklieren heeft geen invloed op het vermogen van uw lichaam om zichzelf te koelen. Met miraDRY ervaart u de vele voordelen van het verminderen van zweet in de oksels, maar u zult blijven zweten in andere delen van uw lichaam. MiraDRY maakt gebruik van thermische energie om warmte te creëren in het gebied waar lastig zweet, sterke geur en haarklieren aanwezig zijn: ze worden veilig geëlimineerd.

Na de behandeling zal er gelokaliseerde pijn of zwelling optreden, die meestal binnen enkele weken verdwijnt. Sommige patiënten hebben een kortdurend veranderd gevoel in de huid van hun oksels of bovenarmen, dat geleidelijk verdwijnt.  

 

Welke resultaten mag ik verwachten?

U kunt resultaten zien in slechts één behandeling, die onmiddellijk blijvend zijn. Zodra de miraDRY behandeling het zweet, de geur en de haarklieren verwijdert, zijn ze voorgoed verdwenen. Klinische studies tonen een gemiddelde vermindering van zweten met 82%. Zoals bij alle esthetische behandelingsresultaten kunnen de resultaten en beleving van patiënten variëren.

 

Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer