Wat is microneedling?

Microneedling is een esthetische behandeling die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels. De microneedling behandeling geeft efficiënte resultaten.

 

Wetenschappelijke erkende en veilige manier voor huidverjonging.

Afspraak maken

Hoe verloopt een behandeling?

Een wetenschappelijke erkende en veilige techniek voor huidverjonging. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Hoogwaardige producten met actieve ingrediënten kunnen hierdoor tot 200 maal meer in de huid penetreren. Vergelijk het met de reactie van het lichaam op een gewone verwonding, waarbij de huid zich volledig vernieuwd. Door het zacht perforeren van de huid, ontstaat een massale migratie van fibroblasten en maak van nieuwe collageen en elastine. Het is een natuurlijke anti-aging therapie en kan daarom onbeperkt worden toegepast. Zowel winter als zomer.  

 

Nazorg

Pas de dag na de behandeling de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid. Direct na de behandeling kan het gebeuren dat de huid kleurt en/of rode puntjes in de huid ontstaan. Dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt veelal binnen enkele uren na de behandeling. Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24u na de behandeling. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken. Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele weken. Het proces in de huid heeft zijn tijd nodig.

 

Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer