Wat is een laserbehandeling?

Art Medico Clinic werkt altijd met de laatste innovatie laser die op de markt beschikbaar is. Een behandeling met de laser werkt snel en efficiënt op de minst pijnlijke manier, geeft een verfrissend en verjongend effect en uw activiteiten kunnen na de behandeling meteen hervat worden. Laserbehandelingen werken op couperose, pigment en huidverjonging.

Laserbehandelingen werken op couperose, pigment en huidverjonging.

Afspraak maken

Hoe verloopt een behandeling?

Duizenden microscopische laserkolommetjes penetreren tot diep in de huid en verwijderen daar beschadigde huidcellen. Dit stimuleert de natuurlijke herstelprocessen van het lichaam. De aanmaak van nieuwe cellen resulteert in een frisse, stralende huid. De genezing van deze fijne wondjes leidt tot een opvallende lift van de huid.

Nazorg

Afhankelijk van de intensiteit van de behandeling is er vlak na het laseren roodheid en zwelling zichtbaar. Dankzij de fractionele techniek is er immers een zeer snelle wondheling. Vervolgens schilfert de huid af, wat gepaard kan gaan met jeuk. Nadien wordt de nieuwe huid zichtbaar.
Zwelling die progressief verdwijnt in de loop van de week en de roodheid die geleidelijk verdwijnt over een periode van vier weken is te verwachten. Bij een zeer gevoelige huid of zeer intensieve behandeling kan lichte roodheid een aantal weken langer aanhouden. Het is aangewezen tot drie maanden na de behandeling direct zonlicht te vermijden en steeds een hoge beschermingsfactor te gebruiken.
Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer