We streven ernaar continu op de hoogte te blijven van de nieuwste evoluties en technieken zodat we u de meest effectieve behandelingen kunnen aanbieden.
Image

Farah Bourakadi

Directeur - Huidtherapeute Gent

Image

Karina Vermeire

Office manager
Image

Grace De Vos

Asistente huidspecialiste

Image

Jan Heiremans

Laserspecialist - Huidtherapeut Meise

Art Medico wordt geleid door een gedreven team gediplomeerde specialisten.

Na meer dan 10 jaar ervaring en specialisatie in huid esthetiek, besloot ik deze kliniek op te richten. Onze behandelingen zijn gebaseerd op echte wetenschappelijke studies. Veiligheid, objectiviteit, lange-termijn resultaten en respect voor de huid staan bij ons centraal. Lees meer

Tevens is Jan mede-zaakvoerder van de Art Medico vestiging in Meise. Sinds 2006 de onmisbare rechterhand van een erkende plastisch chirurg. Zijn ruime ervaring binnen het domein van huidverjonging is dan ook zijn grootste troef. Hij is steeds op de hoogte van de allernieuwste technieken die er heersen in de medische esthetische wereld. Daarnaast heeft hij zich tevens gespecialiseerd in peel en laserbehandelingen.
Lees meer

Grace beschikt over meer dan 12 jaar ervaring in de schoonheidssector. Medische estetiek waarbij we mensen op een natuurlijke manier mooier maken is tevens haar visie. Daarom is zij zeer zorgzaam voor onze patiënten en een waardevolle ondersteuning voor ons huidexperten team.

Mijn rechterhand is Karina. Zij begeleidt u graag professioneel en individueel en zorgt voor een vlotte communicatie tussen patiënt en arts.

Image
Image
In onze beide vestigingen wordt de individuele aanpak van een privé kliniek gecombineerd met hoog kwalitatieve huid zorg.
Afspraak maken