Wat is Silhouette Soft® draadlift?

Silhouette Soft® is een niet-chirurgische, minimaal invasieve behandeling om gezichtscontouren opnieuw te definiëren met onmiddellijke resultaten. Deze Soft lift wordt in onze kliniek uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg.

Silhouette Soft® draadlift is een minimaal invasieve behandeling om gelaat, hals of wenkbrauwen te liften.

Afspraak maken
Image


Wat zijn Silhouette Soft® draadliften?

De Silhouette Soft® draadlift is een methode om het gelaat, de hals of de wenkbrauwen te liften op een niet chirurgische manier met onmiddellijk en discreet resultaat. 

De Silhouette Soft® draadlift werkt met bidirectionele oplosbare polymelkzuur kegeltjes die de trekkracht aan en onder de huid verzorgen. Het is een zeer veilige methode, de draden zijn volledig oplosbaar waardoor het niet nodig is om deze achteraf te verwijderen.

Onder lokale verdoving worden een aantal prikjes in de huid gegeven en worden de hechtdraadjes onder de huid geplaatst. Door tractie op de huid door de kegeltjes wordt een lift van het behandelgebied bereikt met als resultaat een natuurlijk ogende verfrissing van het gelaat. Silhouette Soft® is een veilige behandelmethode, de draden zijn volledig oplosbaar waardoor het niet nodig is om deze achteraf te laten verwijderen.

 

Image


Welke resultaten mag ik verwachten?

  • Een subtiel en direct waarneembaar liftend effect:
    Op het moment dat de draadjes geplaatst zijn ziet u direct een natuurlijk liftend effect en verstrakking van het huidweefsel.
  • Een geleidelijk en natuurlijk herstellend effect:
    In de eerste weken na de behandeling ondersteunt de draad met kegeltjes het liftende effect. Na enkele weken is deze ondersteunende functie volledig overgenomen door uw eigen collageen. Terwijl de draadjes heel langzaam oplossen wordt de natuurlijke vorming van collageen gestimuleerd net zo lang tot de draadjes helemaal zijn geresorbeerd.
Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer