Rimpelopvulling met hyaluronzuur

Door middel van een rimpelopvulling kunnen we de huidveroudering en volumeverlies tegengaan. Hoe jonger het gezicht, hoe steviger de huid en hoe duidelijker de contouren, het gezicht heeft een V-vorm. Tijdens het verouderingsproces vervagen de contouren en wordt de huid minder stevig, Hyaluronzuur wordt in de huid geplaatst om rimpels of plooitjes te verminderen, om zoner te corrigeren waar volumeverlies is opgetreden of om bepaalde gezichtszones extra te accentueren.

Door middel van een rimpelopvulling kunnen we de huidveroudering en volumeverlies tegengaan.
Afspraak maken

Neus-lippenplooien

De rimpels tussen neus en mondhoeken, de neus- en lippenplooien of ook wel lachrimpels genoemd, zijn vaak de eerste tekenen van veroudering in het gezicht. Door constante spieractiviteiten zoals lachen en praten worden deze rimpels dieper.

 

Image

lipverjonging

De verticale lijntjes boven en onder uw lippen zijn moeilijk te camoufleren met make-up. Ze vallen vaak zelfs extra op als een felgekleurde lippenstift in de lijntjes gaat zitten. Met hyaluronzuur kan je uw lippen meer uitstraling geven door op subtiele wijze de vorm, het volume en de structuur aan te passen. Zo creëert u uw eigen perfecte lippen, waarbij 'less is more' geldt voor een natuurlijk resultaat.

 

Image

Donkere kringen

De traangoten (ook wel wallen genoemd) kunnen met verstrijken van de tijd gaan hangen of een meer zichtbare kleur krijgen, wat kan ogen als een vermoeiende uitstraling.

 

Image

Marionetlijnen

Marionetlijnen zijn de lijnen die vanaf de mondhoeken naar de kin lopen. Ook deze kunnen op vrij jonge leeftijd ontstaan en zorgen vaak voor een droevige blik. 

Image

Mondhoeken

Met het verstrijken van de tijd kunnen de mondhoeken gaan hangen waardoor u een trieste uitdrukking krijgt.

Image

Nazorg

Veel patiënten gaan direct na de behandeling verder met hun dagelijkse bezigheden. Het is mogelijk dat u milde tot matige branderigheid of pijn voelt na een rimpelopvulling. De behandelde plek kan gedurende een paar dagen na de behandeling nog gevoelig zijn. Stel de behandelde plek in de eerste week na de behandeling niet bloot aan intense warmte zoals zon, solarium, sauna etc. Na 24u mag u de behandelde plek voorzichtig reinigen en make-up dragen.

Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer