Oplossing tegen diepe lijnen, grove poriën, verouderde huid

Geüpdated op 24 januari 2019

De tekenen van het leven. Vaak zie ik patiënten met diepe lijnen, grove poriën en een verouderde, doorleefde huid. De nieuwe Cosmo Peel Forte is een droom om van die diepe rimpels af te komen. In mijn ogen een 'natuurlijke' manier om uw huid gemiddeld 5-10 jaar terug in de tijd te laten gaan!

Huidstimulatie tegen rimpels

Ik ben sowieso fan van huidstimulaties (peelings), want ik ben al jaren enthousiast over de resultaten die ik hiermee behaal bij mijn patiënten. Een peeling is namelijk één van de meest effectieve methoden om de algehele gezondheid van de huid te verbeteren. Uiteraard bestaan er verschillende soorten peelings. Afhankelijk van het te behandelen huidbeeld is er de keuze uit diverse samenstellingen. Bij een lichte peeling is de huid binnen enkele dagen weer de genezen. Na een diepe peeling zoals de Cosmo Peel Forte moet je rekening houden met een downtime van ongeveer zeven tot tien dagen.

 

Image
Cosmo Peel Forte

Afhankelijk van het huidbeeld behandel ik patiënten met de Cosmo Peel Forte. De peeling is pijnloos door zijn unieke formule 20% TCA met phenol die een verdovende werking heeft. De huid oogt frisser en heeft een jeugdigere uitstraling. Eén behandeling is geschikt voor de aanpak van huidveroudering, mensen die kampen met een doorleefde huid. Een peeling die zeer diep werkt en mooi zichtbaar resultaat geeft op korte termijn. Eén behandeling is voldoende om de huid gemiddeld 5-10 jaar terug in de tijd te laten gaan! Het collageen en elastine aanmaak in de huid wordt zodanig versterkt dat dit minimaal nog 6 maanden – 18 maanden doorwerkt na de behandeling.

Image
Welke resultaten mag ik verwachten?
  • De huid ziet er zichtbaar jonger uit
  • Gladdere en vollere huid
  • Vermindert pigmentvlekken
  • Verbeterende collageen kwaliteit
  • Stimuleert het elastine- en collageenaanmaak
  • Gezonde huidconditie

Image
Voor wie?

Tijdens een persoonlijk adviesgesprek bekijken wij eerst uw huidbeeld. Duidelijke voorlichting is de eerste stap in dit behandelingsproces. Contacteer Art Medico Clinic voor een vrijblijvend intake-gesprek.

Image

Farah Bourakadi

Directeur - Huidtherapeute Gent

Al jaren verdiep ik me in huidverzorging. Jarenlang ging ik langs bij artsen, dermatologen en plastisch chirurgen om hen te informeren over de correcte toepassing van huidverbeteringstechnieken zoals laserbehandelingen of het correct aanbrengen van peelings en fillers. Ik werk mee in een gereputeerd medisch kabinet dat voortdurend nieuwe tests uitvoert en op zoek gaat naar nog betere toepassingen. Ik mag met gepaste trots zeggen dat ik nu aan het hoofd sta van mijn eigen multidisciplinaire privékliniek.

Lees meer