Wat is plasma technologie?

De plasma ION technologie behoort tot de nieuwste generatie huidbehandelingen. Dit innovatieve apparaat is voorzien van de allernieuwste technologie en werkt op basis van plasma (geladen moleculen). Dit proces 'verdampt' de bovenste huidlaag en heeft een krimpend effect op de huid. Een veilige, laagdrempelige en effectieve manier om overtollige huid en huidveroudering aan te pakken.

Een veilige manier om overtollige huid rondom de ogen aan te pakken.

Afspraak maken

Behandeling plasma ION

Voor de behandeling wordt de huid gereinigd en wordt een verdovende crème aangebracht. De plasma ION behandeling is niet volledig pijnloos, maar de behandeling is zeker draaglijk. Afhankelijk van de huid, omvang en aard van de klacht duurt een behandeling tussen de 10 en 30 minuten. Na de behandeling mag je direct weer naar huis. De huid kan na de behandeling (eerste 48u) wat oedeem vertonen. Dit trekt binnen enkele dagen weg. De kleine korstjes die dan nog zichtbaar zijn verdwijnen na een week. Maximaal effect is zichtbaar na 2 weken na de behandeling. 

 

Non-chirurgisch ooglift

De meest gekende behandeling met het Plasma ION apparaat is een ooglidcorrectie zonder snijden. Geschikt voor patiënten die reeds chirurgisch een ooglidcorrectie ondergaan hebben en die het resultaat opnieuw willen laten optimaliseren. Veel patiënten kiezen ook voor plasma om een chirurgisch ooglidcorrectie uit te stellen. Onze specialist bepaalt tijdens een vrijblijvende intake of de behandeling met de plasma ION voor uw klacht de meest effectieve oplossing kan zijn. 

Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer