Een verouderde huid?

Vandaag de dag worden we overspoeld met informatie over wat nu goed of niet goed is voor onze huid. Wel goed nieuws, het is zeer eenvoudig. Voordat we beslissen om iets te doen is het belangrijk om te weten wat er juist gebeurt tijdens het ouder worden. Een huid die ouder wordt , wordt lui. Minder actief. Het cel vernieuwingsproces dwz het afstoten van dode cellen (exfoliatie) en de aanmaak van nieuwe cellen (regeneratie) vertraagt.
Activatie van de huid is van groot belang om ons celvernieuwsproces opnieuw beter op gang te brengen.
Afspraak maken
Image
Image

Hoe behandelen?

Eerst en vooral moeten we het proces van huidveroudering verstaan zodat we goed weten wat ons te doen staat. Activatie van de huid is van groot belang om ons celvernieuwsproces opnieuw beter op gang te brengen. Met een goede voorbereiding van de huid en een aangepast verzorgingsplan met zeer geconcentreerde producten kunnen we een 4-tal activatie behandelingen toepassen. Voor de aanpak voor droge-vette huid, open poriën, pigmentvlekken en droogtelijntjes. Nadat de huid opnieuw geconditioneerd is kunnen eventueel verder diepere groeven en expressielijntjes lokaal aanpakken met hyaluronzuur fillers en/of botox. Tevens wordt er in sommige indicaties laser toegepast.

Professionele behandeling

U wordt eerst door een van onze ervaren specialisten uitgenodigd voor een vrijblijvend consultatie gesprek. Na meer dan 10 jaar in dit domein actief te zijn weten wij dat dit cruciaal is. Elke huid is immers anders. Tijdens dit gesprek gaan we samen na wat uw wensen en verwachtingen zijn. We willen immers samen tot een realistisch inzicht komen zodat u goed weet wat een behandeling voor u kan betekenen. We bespreken en stellen een een op-maat en multidisciplinair behandelplan op en werken nauw samen met de verschillende specialisten in de kliniek.
Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer