Wat is een huidanalyse?

Met de Observ is het mogelijk om de gezichtshuid onder invloed van verschillende huidanalyse-modi te bekijken en vast te leggen. Je moet weten dat veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen. Deze worden pas in de loop van de tijd zichtbaar. De Observ analyseert ook diepere huidlagen en brengt uw huidaandoeningen haarscherp in beeld. We maken foto’s en bestuderen de huid. Op die manier wordt er een doeltreffend behandelingsplan opgesteld gericht op uw huid.

Een huidanalyse vormt de basis voor het succes van de behandeling.

Afspraak maken

Hoe verloopt deze huidanalyse?

Dit unieke apparaat maakt met verschillende lichtbronnen 6 foto’s een foto van je gezicht. De speciale software in de Observe Huidscan maakt een berekening van het aantal en de grote van de poriën, de diepte van de rimpels, de gelijkmatigheid van de huid en de uv-schade. Doordat de huidscan met verschillende lichtsoorten foto’s neemt van jouw huidbeeld, kunnen onder andere de pigment, talg, structuur en de huidlijnen duidelijk worden weergegeven. Er wordt een afdruk van je huid onder de microscoop bekeken, die test de mate van verhoorning en de grootte van de talgkliertjes. Eigenlijk maakt de Observe Huidscan een soort blueprint van je huid. Zo krijg je een uitgebreid beeld van de conditie je huid en kunnen wij precies zien welke behandeling bij jouw huid zorgt voor een optimaal resultaat.

Voor wie?

Een huidanalyse is doeltreffend voor iedereen. Nu weet je zeker dat een behandeling en bijbehorende producten optimaal aansluiten bij de behoeften van jouw huid. Deze uitgebreide huidscan doen we gratis. Let op, beperkte plaatsen!
Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer