Wat is radiofrequentie?

RF-Lifting (Radio Frequency Lifting) is een vorm van non-operatieve Skin Tightening voor zowel het gezicht, als elders op het lichaam (met name hals en decolleté). Deze methode staat ook bekend als non-surgical (face) lifting. De Radio Frequente energie die vrijkomt, verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbare lifting en verstrakking van de huid.

RF in combinatie met microneedling biedt een uitstekend alternatief voor patiënten die op een natuurlijke manier de huid willen laten liften.

Afspraak maken

Hoe verloopt een behandeling?

Door radiofrequente golven in de huid toe te passen ziet men de huid aanzienlijk verstrakken. Een RF behandeling geeft warmte in de huid. Dit proces brengt collageenproductie en bindweefsel-verstrakking van de huid op gang. In combinatie met microneedling kan deze dan weer op zijn beurt onderhuids (op 1,5 mm diepte) dieper gaan werken. Door het gebruik van deze ultrafijne naaldjes kan de warmte beter en dieper in de huid inwerken. Het stimuleert het eigen collageen-synthese en zal dus vanzelf de huid gaan liften.


Nazorg

Na een RF behandeling heeft u geen sociaal belet. Pas de dag na de behandeling de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid. Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24u na de behandeling. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken. Het optimale resultaat van de behandeling wordt pas zichtbaar na enkele weken. Het proces in de huid heeft zijn tijd nodig.

Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer