Wat is fotodynamische LED therapie?
Fotodynamische therapie kennen we allemaal uit het alledaagse leven, b.v. in de vorm van duurzame verlichting. Maar deze therapie kent veel meer toepassingen, in de medische wereld wordt fotodynamische therapie reeds jaren toegepast bij het behandelen van huidkanker, in de cosmetische wereld wordt deze ingezet om een huid te verbeteren.
Wij hebben specifieke methodes ontwikkeld om deze huidtypes te verbeteren en te versterken.
Afspraak maken

Hoe verloopt een behandeling?

Iedere huidcel is in staat om licht te absorberen en dankzij de opname van bepaalde vormen van licht is een huidcel in staat te herstellen en te verjongen. Maar zoals met zoveel zaken staat of valt alles met de capaciteiten, zo ook die van een fotodynamische therapie . Om echt resultaat te behalen is het essentieel dat de LED die toegepast wordt, niet alleen krachtig genoeg moet zijn, maar dat deze ook zeer precies en continue de juiste lichtintensiteit moet kunnen afgeven. Deze LED in combinatie met krachtige actieve ingrediënten zorgen voor een versterkend effect van de huid.
Voor wie?

Voor iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren. Uniek is dat deze fotodynamische therapie ideaal is voor de meest gevoelige huid zoals bv. bij acné, ontstekingen, roodheden en rosacea… Wij hebben specifieke methodes ontwikkeld om deze huidtypes te verbeteren en te versterken.

Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer