Image
Over Farah Bourakadi


Jarenlang ging ik langs bij artsen, dermatologen en plastisch chirurgen om hen te informeren over de correcte toepassing van huidverbeteringstechnieken zoals laserbehandelingen of het correct aanbrengen van peelings en fillers. Ik werk mee in een gereputeerd medisch kabinet dat voortdurend nieuwe tests uitvoert en op zoek gaat naar nog betere toepassingen. Ik mag met gepaste trots zeggen dat ik nu aan het hoofd sta van mijn eigen multidisciplinaire privékliniek.

Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen. Wie last heeft van droge huid, pigmentvlekken, couperose, acne of rimpels kan bij mij terecht voor een juiste diagnose, een gepaste behandeling en correcte opvolging.

De waarheid

We worden overstelpt met informatie, er bestaan duizend en één crèmes op de markt. Geen wonder dat niemand nog weet wat goed voor hen is. In principe heb je slechts drie zaken nodig: een goede huidstimulatie en de juiste dag- en nachtcrème. Zo respecteer je de basisbehoeften van de huid: stimuleren, hydrateren en beschermen. Alle andere producten zijn pure marketing. Het herconditioneren van de huid en de celvernieuwing ervan aanpakken is mijn specialiteit.

Rostvast geloof in de wetenschap

Ik neem ruimschoots de tijd om elk intakegesprek zelf af te nemen. Volledig vrijblijvend. Zo wens ik de drempel te verlagen en mensen eerlijk, wetenschappelijk advies te geven. Tijdens zo’n gesprek ga ik na wat de bezorgdheden zijn en hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Ik en mijn team streven altijd naar een mooi en natuurlijk resultaat. De kunst is om de juiste techniek op het juiste moment op de juiste huid toe te passen.

Image
Image
Image

Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.

Afspraak maken