Wat is een gevoelige huid?
Een gevoelige huid kan overal op het lichaam voorkomen, maar het gaat meestal om het gelaat. Dit ontstaat als de natuurlijke barrièrefunctie van de huid is verstoord, waardoor vocht verloren gaat en irriterende stoffen de huid kunnen binnendringen. De symptomen worden versterkt door factoren waaraan het gelaat het meest wordt blootgesteld, variërend van de zon tot sommige bestanddelen van cosmetica en reinigingsproducten. Meer inzicht in de oorzaken van een gevoelige huid en de factoren die dit kunnen verergeren, alsook de juiste behandeling kunnen helpen om de huid terug in balans te krijgen.

Uniek is dat deze fotodynamische Led therapie ideaal is voor de meest gevoelige huid.

Afspraak maken
Image
Image

Hoe behandelen?

De gevoelige huid heeft verzorging nodig omdat de natuurlijke bescherming ervan is afgenomen. Daarom werken wij enkel met de beste producten die door elke gevoelige huid verdragen worden dus zonder parabenen, parfum of alcohol. Specifieke ingrediënten zijn bijv. glucolactone en urea. Zij rehydrateren , herstructureren de huid zachtjes, versterken de elastische vezels , stimuleren de productie van collageen en verhogen het waterreserve in de huid. Ons doel is om de huid te versterken om zo een betere hydratatie en glans te geven aan uw huid.

Professionele behandeling

Wij starten met het geven van het correcte advies, stellen samen het juiste behandelplan op, om zo de huid professioneel krachtig en gezond terug op te bouwen. We stimuleren de huid om ze van binnenuit te triggeren. Om echte oplossingen te bieden werken wij met complexe antioxidanten die de cellulaire functies herprogrammeren zodat de huid haar volume en glans terug vindt. Een niet invasieve benadering van de regeneratie is het meest gunstig voor het in evenwicht brengen van het huidweefsel.

Behandelingen gekoppeld met LED-fototherapie zijn dan ook ideaal. Uniek is dat deze fotodynamische therapie ideaal is voor de meest gevoelige huid zoals bv. bij acné, ontstekingen, roodheden en rosacea… Wij hebben specifieke methodes ontwikkeld om deze huidtypes te verbeteren en te versterken. Men zal de huid snel als minder gevoelig ervaren als de professionele behandelingen gecombineerd worden met de juiste thuisverzorging. Wij adviseren de juiste producten op maat van uw huid en benadrukken dat het belangrijk is om uw gevoelige huid te beschermen met een hoge SPF factor (zonnebescherming).

Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer