Wat maakt Nano needling zo uniek?

MD GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een onzichtbare fond-de-teint effect wordt gecreëerd. Deze behandeling geeft mooi resultaat bij verkleuringen, open poriën en rimpels het bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid! Bij Nano Needling wordt gebruik gemaakt van het Meso White Serum in combinatie met hyaluronzuur en plantenextracten. Meso White Serum is het enige  Glow Serum goedgekeurd in de EU om in te needelen. De combinatie van Nano needling en het Meso White Serum zorgt voor een prachtige Glow en een direct egale teint van de huid. Meso White werkt op het melaninegehalte in de huid en geeft een optisch verhelderend effect aan het huidoppervlak. Je hebt geen fond de teint meer nodig. Roodheden en pigmentvlekken verminderen als sneeuw voor de zon. 

 

De hype van het moment voor een direct egale teint. Je hebt geen fond de teint meer nodig. Roodheden en pigmentvlekken verminderen als sneeuw voor de zon.

Afspraak maken
Image


Hoe werkt Nano needling?

Tijdens het needlen worden microkanaaltjes gecreëerd welke direct de celdeling stimuleren met als doel het herstellen en regenereren van de behandelde zone. Deze microperforaties ondersteunen het absorberend vermogen van actieve werkstoffen van mesoserums. Het verhoogd aantal huidcellen resulteert in een verhoging van de collageensynthese. Hierdoor worden rimpels en lijntjes verminderd. Een volledige regeneratie duurt 4-8 weken.

 

Image


Nazorg

Pas de dag na de behandeling de huid reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid. Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24u na de behandeling. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken.
 
Alles wat ik doe vloeit voort vanuit mijn persoonlijke passie: mensen met esthetische huidproblemen helpen.
Lees meer