Huidstimulaties


Een huidstimulatie (peeling) is geschikt voor diverse huidproblemen. Een peeling is een vorm van exfoliatie en verschilfering van de huid. De diepte, waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van de soort bestandsdelen en deze wordt bepaald door de indicatie van de peeling. Doel is de huidkwaliteit te verbeteren door celvernieuwing. Na genezing krijgt de huid een andere structuur. De huid wordt egaler.
Lees meer

Microneedling


Een wetenschappelijke erkende en veilige techniek voor huidverjonging. Superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Microneedling is een esthetische behandeling die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels. De microneedling behandeling geeft efficiënte resultaten.
Lees meer

Fractional Radio Frequency


RF-Lifting is een vorm van non-operatieve Skin Tightening voor zowel het gezicht, als elders op het lichaam. Deze methode staat ook bekend als non-surgical (face) lifting. De Radio Frequente energie die vrijkomt, verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbare lifting en verstrakking van de huid. 
Lees meer

Image

Huidtherapeute Farah Bourakadi

Jarenlang ging Farah langs bij artsen, dermatologen en plastisch chirurgen om hen te informeren over de correcte toepassing van huidverbeteringstechnieken zoals laserbehandelingen of het correct aanbrengen van peelings en fillers. Ze staat nu aan het hoofd van haar eigen multidisciplinaire privékliniek, Art Medico Clinic.
Afspraak Lees meer

Blog Gezien op
tv: PRP Vampire
Facial


In ‘Op Naar De 100’ reist Marcel Vanthilt (61) de wereld rond, op zoek naar methodes om zijn veroudering te stoppen en misschien zelfs om te keren. Zo kwam Marcel Vanthilt ook langs bij Art Medico Clinic in Gent voor meer informatie omtrent de bekende PRP Vampire Facial. Natuurlijk ben ik daar fier op!
Lees meer

Blog  Photopeel, melanine onderdrukken en reguleren


Twee op de vijf consultaties in mijn kliniek gaan over pigmentvlekken. Vooral tijdens de zomer worden deze vlekken donkerder. Aan mij om het pigment in de diepere huidlagen te onderdrukken en vooral te stabiliseren zodat deze de opperhuid niet kan bereiken.
Lees meer

Blog Kan een peeling ook in de zomer?


Je weet intussen dat ik fan ben van huidstimulaties (peelings). De resultaten die ik hiermee behaal zijn verbluffend! Vaak krijg ik in mijn kliniek de vraag van mijn patiënten of een peeling ook uitgevoerd kan worden tijdens de zomer. Mijn antwoord hierop is ja, maar...
Lees meer

Image

Ons team bestaat uit experts in hun vak, die telkens opnieuw de meest optimale resultaten nastreven.

couperose
huidvlekken
open poriën
uitslag
acne en ontstekingen
littekens
pigmentatie
zonnevlekken
Hormonale uitslag
huidvlekken
huiverjonging
anti-aging

Onze belangrijkste missie is om u gelukkiger, gezonder en mooier te maken.

Innovatie

Betekent voor ons streven naar kwaliteit en veiligheid door ervaren medische specialisten.

Multidisciplinair

Door onze expertises te bundelen in één centrum kunnen wij u een totaal-behandeling aanbieden.

Individueel

Bij ons geen bandwerk. Elke huid is immers anders, met eigen behoeften en eigenschappen.

Image
Onze multidisciplinaire aanpak en de mogelijkheid tot een “totaal-behandeling”, volledig naar de wensen van de patiënt zorgt voor een optimaal resultaat en klantentevredenheid.Farah Bourakadi, Kliniek Directeur, Esthetisch huid expert -
Maak kennis met ons team Contacteer ons