Farah Bourakadi - Ervaren huid specialist

Interview met Farah, oprichtster van Art Medico.

Jarenlang ging Farah langs bij artsen, dermatologen en plastisch chirurgen om hen te informeren over de correcte toepassing van huidverbeteringstechnieken zoals laserbehandelingen of het correct aanbrengen van peelings en fillers. Ze staat nu aan het hoofd van haar eigen multidisciplinaire privékliniek.

Beste Farah , Ik hou eraan u te bedanken voor mijn steeds egaler wordende gelaat . De peeling is supergeslaagd en ik heb maar 2 daagjes verveld
H. uit Avelgem,
PEELINGS MAGAZINE EN HD

Uw huid, terug mooi en langdurig gezond

Heb je last van?

  • Acné, ontstekingen, littekens
  • Droge, jeukende of vette huid
  • Uitslag, open porien
  • Pigmentatie , zonne allergie of vlekken
  • Hormonale uitslag of huidvlekken.
  • Couperose, rode vlekken

Neem dan contact voor een gratis eerste consultatie en huidanalyse.

Weg met Rimpels

Onze huid is een orgaan waarvan we de werking moeten respecteren. Onze ervaring leert ons dat we haar niet moeten forceren maar heel eenvoudig leren begrijpen hoe ze werkt met als gevolg dat ze zal antwoorden op wat we met haar doen.

Onze experten hebben jarenlange ervaring met rimpelbehandeling. Na grondige analyse van uw huid en het gewenste resultaat zullen zij u de meest geschikte behandeling aanbevelen.  Mogelijkheden zijn botuline, hyaluroninjecties of filler, lasertherapie.  En natuurlijk volgen wij ook nauwgezet de allernieuwste methodes en behandelingstechnieken op.

 

Huidverjonging
foto_blok_3

Ontharing, peeling, ..

Medische esthetiek

Laserontharing, peeling of permanente make-up zijn de meest courant toegepaste esthetische ingrepen door onze specialisten. Indien u met vragen zit, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij geven u graag advies.

Welkom bij Art Medico Clinic

DSC_1771_def
Onze multidisciplinaire aanpak en de mogelijkheid tot een “totaal-behandeling”, volledig naar de wensen van de patiënt zorgt voor een optimaal resultaat en klantentevredenheid.
Farah Bourakadi, Kliniek Directeur, Esthetisch huid expert

Maak je huid klaar voor de zomer!

Elke maand voorzien wij tijd voor een aantal GRATIS onderzoeken. Je krijgt dan ook advies om je huid weer helemaal gezond te maken. Wees snel en profiteer van dit uniek aanbod.