Rimpelopvulling


Door middel van een rimpelopvulling kunnen we de huidveroudering en volumeverlies tegengaan. Tijdens het verouderingsproces vervagen de contouren en wordt de huid minder stevig, Hyaluronzuur wordt in de huid geplaatst om rimpels of plooitjes te verminderen, om zoner te corrigeren waar volumeverlies is opgetreden of om bepaalde gezichtszones extra te accentueren.
Lees meer

Spatader behandeling


Art Medico Clinic biedt een breed spectrum aan behandelingen. Naast onze gekende huidverbeteringstechnieken werken we ook samen met esthetische artsen gespecialiseerd in flebologie. Zo bieden wij non-chirurgische behandeling aan van spataders. Er wordt een irriterende stof in de spataders gespoten om ze te vernietigen of te verminderen, genaamd Sclerotherapie.
Lees meer

Ooglidcorrectie


De hoofdoorzaak van hangende oogleden en wallen is het natuurlijke verouderingsproces. De oplossing is blepharoplastie. Een ooglidcorrectie is een zeer courante ingreep en kan uw gezicht op een relatief eenvoudige manier opfleuren en verjongen. Een ooglidcorrectie is een operatieve ingreep onder lokale verdoving en kan zowel aan de boven- als onder oogleden geschieden.
Lees meer

Image

Huidtherapeute Farah Bourakadi

Jarenlang ging Farah langs bij artsen, dermatologen en plastisch chirurgen om hen te informeren over de correcte toepassing van huidverbeteringstechnieken zoals laserbehandelingen of het correct aanbrengen van peelings en fillers. Ze staat nu aan het hoofd van haar eigen multidisciplinaire privékliniek, Art Medico Clinic.
Afspraak Lees meer

Blog Waarom je nu moet overschakelen van retinol crème naar Vitamine C crème


Retinol kan in combinatie met UV-stralen pigmentvlekken van de huid veroorzaken. Daarom is het aan te raden om retinol enkel tijdens de wintermaanden te gebruiken. Retinol maakt namelijk de opperhuid dunner en daardoor gevoeliger voor de schadelijke UV-straling van de zon.
Lees meer

Blog  Pigmentbehandeling décolleté, vaatjes en roodheid verminderen


Zonlicht is de boosdoener voor vroegtijdige veroudering van deze lichaamszone. Met de medische IPL laser behandelen we hals en decolleté. Hierdoor is het mogelijk om pigmentvlekken te behandelen, vaatjes en roodheid te verminderen. Na 1 behandeling zie je dan ook meteen zichtbaar resultaat!
Lees meer

Blog Oplossing tegen diepe lijnen, grove poriën, verouderde huid


Vaak zie ik patiënten met diepe lijnen, grove poriën en een verouderde, doorleefde huid. De nieuwe Cosmo Peel Forte is een droom om van die diepe rimpels af te komen. In mijn ogen een 'natuurlijke' manier om uw huid gemiddeld 5-10 jaar terug in de tijd te laten gaan! Lees meer

Image

Ons team bestaat uit experts in hun vak, die telkens opnieuw de meest optimale resultaten nastreven.

couperose
huidvlekken
open poriën
uitslag
acne en ontstekingen
littekens
pigmentatie
zonnevlekken
Hormonale uitslag
huidvlekken
huiverjonging
anti-aging

Onze belangrijkste missie is om u gelukkiger, gezonder en mooier te maken.

Innovatie

Betekent voor ons streven naar kwaliteit en veiligheid door ervaren medische specialisten.

Multidisciplinair

Door onze expertises te bundelen in één centrum kunnen wij u een totaal-behandeling aanbieden.

Individueel

Bij ons geen bandwerk. Elke huid is immers anders, met eigen behoeften en eigenschappen.

Image
Onze multidisciplinaire aanpak en de mogelijkheid tot een “totaal-behandeling”, volledig naar de wensen van de patiënt zorgt voor een optimaal resultaat en klantentevredenheid.Farah Bourakadi, Kliniek Directeur, Esthetisch huid expert -
Maak kennis met ons team Contacteer ons