Huidstimulaties


Een huidstimulatie (peeling) is geschikt voor diverse huidproblemen. Een peeling is een vorm van exfoliatie en verschilfering van de huid. De diepte, waarin de peeling doordringt, is afhankelijk van de soort bestandsdelen en deze wordt bepaald door de indicatie van de peeling. Doel is de huidkwaliteit te verbeteren door celvernieuwing. Na genezing krijgt de huid een andere structuur. De huid wordt egaler.
Lees meer

Silhouette-soft Draadlift


Silhouette Soft® is een niet-chirurgische, minimaal invasieve behandeling om gezichtscontouren opnieuw te definiëren met onmiddellijke resultaten. Deze Soft lift wordt in onze kliniek uitgevoerd door een gespecialiseerde plastisch chirurg. De Silhouette Soft® draadlift is een methode om het gelaat, de hals of de wenkbrauwen te liften op een niet chirurgische manier met onmiddellijk en discreet resultaat.
Lees meer

Fractional Radio Frequency


RF-Lifting is een vorm van non-operatieve Skin Tightening voor zowel het gezicht, als elders op het lichaam. Deze methode staat ook bekend als non-surgical (face) lifting. De Radio Frequente energie die vrijkomt, verwarmt de huid. Hierdoor trekt het collageen samen en wordt de aanmaak van nieuw collageen gestimuleerd. Het resultaat is een direct zichtbare lifting en verstrakking van de huid. 
Lees meer

Image

Huidtherapeute Farah Bourakadi

Jarenlang ging Farah langs bij artsen, dermatologen en plastisch chirurgen om hen te informeren over de correcte toepassing van huidverbeteringstechnieken zoals laserbehandelingen of het correct aanbrengen van peelings en fillers. Ze staat nu aan het hoofd van haar eigen multidisciplinaire privékliniek, Art Medico Clinic.
Afspraak
Lees meer

Blog Regeneratie van een rode, gevoelige huid


Je weet intussen dat ik in mijn kliniek vaak photodynamische therapie toepas. Photodynamische therapie (PDT) maakt gebruik van medisch rood LED licht en is dé meest optimale behandeling op het gebied van huidherstel en huidverjonging. Daarnaast heb ik mij ook gespecialiseerd in Photodynamische peels. 
Lees meer

Blog  Reset programma van de huid


Van de zomer genieten is heerlijk, maar doet afbraak op de algemene conditie van de huid. Onder invloed van de zon krijgen we sneller een opeenstapeling van dode huidcellen. Kortom, de huid functioneert minder goed, is vermoeid en producten werken minder effectief. Na overmatig zonblootstelling is het dan ook tijd om de huid te resetten.  Lees meer

Blog Hals & decolleté verraden je ware leeftijd


Ik vertel het regelmatig aan mijn patiënten: de ware leeftijd van een vrouw is vaak af te lezen aan haar handen en haar hals. Zo is de huid rond je boezem fragiel en extra vatbaar voor veroudering. Reden te meer dus om ook die delen van je lichaam goed te verzorgen.
Lees meer

Image

Ons team bestaat uit experts in hun vak, die telkens opnieuw de meest optimale resultaten nastreven.

couperose
huidvlekken
open poriën
uitslag
acne en ontstekingen
littekens
pigmentatie
zonnevlekken
Hormonale uitslag
huidvlekken
huiverjonging
anti-aging

Onze belangrijkste missie is om u gelukkiger, gezonder en mooier te maken.

Innovatie

Betekent voor ons streven naar kwaliteit en veiligheid door ervaren medische specialisten.

Multidisciplinair

Door onze expertises te bundelen in één centrum kunnen wij u een totaal-behandeling aanbieden.

Individueel

Bij ons geen bandwerk. Elke huid is immers anders, met eigen behoeften en eigenschappen.

Image
Onze multidisciplinaire aanpak en de mogelijkheid tot een “totaal-behandeling”, volledig naar de wensen van de patiënt zorgt voor een optimaal resultaat en klantentevredenheid.Farah Bourakadi, Kliniek Directeur, Esthetisch huid expert -
Maak kennis met ons team
Contacteer ons